Ser Paneer
skład : mleko kozie, sok z cytryny, sól
Ser typu miękkiego, wytwarzany z mleka koziego oraz świeżo wyciśniętego soku z cytryny. Ser w smaku delikatny, idealnie nadaje się do sałatek i kanapek. Na ciepło podawany ze szpinakiem, chętnie jedzony przez dzieci.
Produkty dla wegetarian


Ser Ricotta
skład: serwatka kozia podpuszczkowa
Ser miękki wytwarzany z serwatki podpuszczkowej koziej o lekko słodkiej nucie i bardzo delikatnej puszystej konsystencji. Idealny jako deser podany z miodem, powidłami. Wyśmienity do naleśników uwielbianych przez dzieci.

Ser Koziołek naturalny
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z suszonymi pomidorami, bazylia oraz czosnkiem
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z chilli
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, chili
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z czarnuszką
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, pomidor, bazylia, czosnek, czarnuszka
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z pieprzem cytrynowym
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, pieprz cytrynowy
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z kozieradka
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, kozieradka
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Wędzony
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, sól
Ser typu twardego, podpuszkowy. Wędzony w sposób tradycyjny dymem zimnym z drzew owocowych. Dzięki odpowiednio dobranym gatunkom drzew otrzymujemy bursztynowy kolor. Odpowiedni do podania na ciepło o z żurawina oraz na zimno jako ser sałatkowo-kanapkowy.

Pasta Twarogowa z pomidorem suszonym, bazylia oraz czosnkiem
skład: mleko kozie, pomidor, bazylia, czosnek, czarnuszka
Ser do smarowania stworzony na bazie twarogu tradycyjnego o kremowej konsystencji z dodatkiem ziół oraz przypraw.

Pasta Twarogowa z pieprzem cytrynowym
skład: mleko kozie, pieprz cytrynowy
Ser do smarowania stworzony na bazie twarogu tradycyjnego o kremowej konsystencji z dodatkiem ziół oraz przypraw.

Ser Twaróg wędzony
skład : mleko kozie
Biały ser twarogowy wytwarzany naturalnie poddany wędzeniu dymem zimnym z drzew owocowych. Ser w smaku z nuta kwasowości o konsystencji zwartej.
Produkty dla wegetarian


Ser Twarogowy
skład : mleko kozie
Biały ser o delikatnej kremowej konsystencji wytwarzany w sposób tradycyjny z kwaśnego mleka. Stosowany do pierogów, naleśników, ciast, pieczywa.
Produkty dla wegetarian


Ser Solankowy
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, sól
Ser półtwardy, podpuszczkowy, leżakujący w solance. Delikatnie słony w smaku. Nadaje się do sałatek oraz kanapek.

Jogurt naturalny
skład: mleko kozie, bakterie jogurtowe YO 122
Jogurt z mleka koziego, bez środków zagęszczających, bez dodatków smakowych
Produkty dla wegetarian


Kozie mleko
skład: mleko kozie 100% niepasteryzowane
Świeże mleko kozie, niepasteryzowane, pełnotłuste
Produkty dla wegetarian


Ser fetigre
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, sól, serwatka kozia podpuszczkowa
Ser podpuszczkowy półtwardy dojrzewający typu feta. Ser charakteryzuje się słonym smakiem i wyrazistym zapachem. Przechowywany jest w zalewie solankowo-serwatkowej w której nieustannie dojrzewa i nabiera głębokiego smaku. Idealnie nadaje się do sałatek, na deskę serów.

Kefir z koziego mleka
skład: mleko kozie, bakterie kefirowe 31
Kefir z mleka koziego, naturalny. Napój lekko zagazowany, powstający w procesie fermentacji mleka. Charakteryzuje się kremową konsystencją i lekko kwaśnym smakiem. Największe zastosowanie znajduje wśród zwolenników koktajli oraz wśród osób ceniących naturalne probiotyki.
Produkty dla wegetarian


Świeżak czosnek niedźwiedzi
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, czosnek niedźwiedzi
Ser świeży miękki podpuszczkowy, produkowany z mleka niepasteryzowanego. Ser elastyczny, wilgotny, podczas odpowiedniego przechowywania dojrzewa. Ser kanapkowy, wygodny do krojenia w kostkę. Świetnie komponuje się jako dodatek do makaronów.

Świeżak z czarnuszka
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, czarnuszka
Ser świeży miękki podpuszczkowy, produkowany z mleka niepasteryzowanego. Ser elastyczny, wilgotny, podczas odpowiedniego przechowywania dojrzewa. Ser kanapkowy, wygodny do krojenia w kostkę. Świetnie komponuje się jako dodatek do makaronów.

Świeżak w popiele
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, popiół, sól
Ser świeży miękki podpuszczkowy, produkowany z mleka niepasteryzowanego. Charakteryzujący się czarną skórką oraz marmurkowym wnętrzem. Ser elastyczny, wilgotny, podczas odpowiedniego przechowywania dojrzewa. Ser kanapkowy, wygodny do krojenia w kostkę. Świetnie komponuje się jako dodatek do makaronów.

Serwatka kozia
skład: serwatka kozia
Serwatka kozia słodka powstała po produkcji serów podpuszczkowych. Serwatka posiada właściwości antyoksydacyjne, ma działanie przeciwgrzybiczne, przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne oraz przeciwzapalne. Skutecznie wspomaga system odpornościowy.

Ser Paneer
skład : mleko kozie, sok z cytryny, sól
Ser typu miękkiego, wytwarzany z mleka koziego oraz świeżo wyciśniętego soku z cytryny. Ser w smaku delikatny, idealnie nadaje się do sałatek i kanapek. Na ciepło podawany ze szpinakiem, chętnie jedzony przez dzieci.
Produkty dla wegetarian


Ser Ricotta
skład: serwatka kozia podpuszczkowa
Ser miękki wytwarzany z serwatki podpuszczkowej koziej o lekko słodkiej nucie i bardzo delikatnej puszystej konsystencji. Idealny jako deser podany z miodem, powidłami. Wyśmienity do naleśników uwielbianych przez dzieci.

Ser Koziołek naturalny
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z suszonymi pomidorami, bazylia oraz czosnkiem
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z chilli
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, chili
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z czarnuszką
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, pomidor, bazylia, czosnek, czarnuszka
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z pieprzem cytrynowym
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, pieprz cytrynowy
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Koziołek z kozieradka
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, bakterie startowe MSE, kozieradka
Ser typu miękkiego, kwasowo-podpuszczkowy. Rewelacyjny na deskę serów. Przy odpowiedniej temperaturze idealny do smarowania. Smakowo ceniony za nutę goryczy połączona z delikatnością koziego mleka.

Ser Wędzony
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, sól
Ser typu twardego, podpuszkowy. Wędzony w sposób tradycyjny dymem zimnym z drzew owocowych. Dzięki odpowiednio dobranym gatunkom drzew otrzymujemy bursztynowy kolor. Odpowiedni do podania na ciepło o z żurawina oraz na zimno jako ser sałatkowo-kanapkowy.

Pasta Twarogowa z pomidorem suszonym, bazylia oraz czosnkiem
skład: mleko kozie, pomidor, bazylia, czosnek, czarnuszka
Ser do smarowania stworzony na bazie twarogu tradycyjnego o kremowej konsystencji z dodatkiem ziół oraz przypraw.

Pasta Twarogowa z pieprzem cytrynowym
skład: mleko kozie, pieprz cytrynowy
Ser do smarowania stworzony na bazie twarogu tradycyjnego o kremowej konsystencji z dodatkiem ziół oraz przypraw.

Ser Twaróg wędzony
skład : mleko kozie
Biały ser twarogowy wytwarzany naturalnie poddany wędzeniu dymem zimnym z drzew owocowych. Ser w smaku z nuta kwasowości o konsystencji zwartej.
Produkty dla wegetarian


Ser Twarogowy
skład : mleko kozie
Biały ser o delikatnej kremowej konsystencji wytwarzany w sposób tradycyjny z kwaśnego mleka. Stosowany do pierogów, naleśników, ciast, pieczywa.
Produkty dla wegetarian


Ser Solankowy
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, sól
Ser półtwardy, podpuszczkowy, leżakujący w solance. Delikatnie słony w smaku. Nadaje się do sałatek oraz kanapek.

Jogurt naturalny
skład: mleko kozie, bakterie jogurtowe YO 122
Jogurt z mleka koziego, bez środków zagęszczających, bez dodatków smakowych
Produkty dla wegetarian


Kozie mleko
skład: mleko kozie 100% niepasteryzowane
Świeże mleko kozie, niepasteryzowane, pełnotłuste
Produkty dla wegetarian


Ser fetigre
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, sól, serwatka kozia podpuszczkowa
Ser podpuszczkowy półtwardy dojrzewający typu feta. Ser charakteryzuje się słonym smakiem i wyrazistym zapachem. Przechowywany jest w zalewie solankowo-serwatkowej w której nieustannie dojrzewa i nabiera głębokiego smaku. Idealnie nadaje się do sałatek, na deskę serów.

Kefir z koziego mleka
skład: mleko kozie, bakterie kefirowe 31
Kefir z mleka koziego, naturalny. Napój lekko zagazowany, powstający w procesie fermentacji mleka. Charakteryzuje się kremową konsystencją i lekko kwaśnym smakiem. Największe zastosowanie znajduje wśród zwolenników koktajli oraz wśród osób ceniących naturalne probiotyki.
Produkty dla wegetarian


Świeżak czosnek niedźwiedzi
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, czosnek niedźwiedzi
Ser świeży miękki podpuszczkowy, produkowany z mleka niepasteryzowanego. Ser elastyczny, wilgotny, podczas odpowiedniego przechowywania dojrzewa. Ser kanapkowy, wygodny do krojenia w kostkę. Świetnie komponuje się jako dodatek do makaronów.

Świeżak z czarnuszka
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, czarnuszka
Ser świeży miękki podpuszczkowy, produkowany z mleka niepasteryzowanego. Ser elastyczny, wilgotny, podczas odpowiedniego przechowywania dojrzewa. Ser kanapkowy, wygodny do krojenia w kostkę. Świetnie komponuje się jako dodatek do makaronów.

Świeżak z pomidorem, czosnkiem i bazylią
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, pomidor, bazylia, czosnek, czarnuszka
Ser świeży miękki podpuszczkowy, produkowany z mleka niepasteryzowanego. Ser elastyczny, wilgotny, podczas odpowiedniego przechowywania dojrzewa. Ser kanapkowy, wygodny do krojenia w kostkę. Świetnie komponuje się jako dodatek do makaronów.

Świeżak w popiele
skład: mleko kozie, podpuszczka naturalna, popiół, sól
Ser świeży miękki podpuszczkowy, produkowany z mleka niepasteryzowanego. Charakteryzujący się czarną skórką oraz marmurkowym wnętrzem. Ser elastyczny, wilgotny, podczas odpowiedniego przechowywania dojrzewa. Ser kanapkowy, wygodny do krojenia w kostkę. Świetnie komponuje się jako dodatek do makaronów.

Serwatka kozia
skład: serwatka kozia
Serwatka kozia słodka powstała po produkcji serów podpuszczkowych. Serwatka posiada właściwości antyoksydacyjne, ma działanie przeciwgrzybiczne, przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne oraz przeciwzapalne. Skutecznie wspomaga system odpornościowy.
